Snel een lening aanvragen

Bent u compleet platzak? Maar heeft u toch geld nodig om uw vaste lasten te dekken? Of om de wasmachine te repareren of te vervangen? In dat geval kan het nodig zijn om een lening aan te vragen. In deze gevallen is het van


groot belang dat dit zo spoedig mogelijk op uw rekening staat. Daardoor bieden steeds meer kredietverstrekkers speciale services om snel een lening aan te vragen. In veel van de gevallen kunt u dan binnen 24 uur het geld op uw rekening hebben staan.

Hoe een lening aanvragen?

Veel online kredietverstrekkers bieden een speciale service aan om u snel te laten lenen. Het is zelfs mogelijk om binnen 24 uur verschillende offertes via internet aan te vragen. Zo kunt u alsnog alle leningen vergelijken en kunt u snel een lening uitkiezen. Heeft u uw keuze gemaakt, dan zijn er verschillende manieren om het geld aan te vragen. Dat hangt natuurlijk af van kredietverstrekker tot kredietverstrekker. We geven hier enkele mogelijkheden weer:

Telefonisch krediet aanvragen:

Bij vele kredietverstrekkers kan je gewoon de telefoonhoorn nemen en even bellen. Zij kunnen je dan al voldoende informatie geven of je al dan niet in aanmerking zou kunnen komen voor een krediet. Ook de voorwaarden en de tarieven kunnen telefonisch meegedeeld worden.lening aanvragen per telefoon

Meestal loopt de afhandeling van het krediet wel schriftelijk tenzij je reeds eerder in het verleden een krediet hebt aangevraagd bij hun. Denk dan bijvoorbeeld aan een minilening. Even een belletje maken en je hebt zo je geld op je rekening.

Op kantoor aanvragen:

Wil je een lening afsluiten, ga dan even langs op kantoor. Daar krijg je uitgebreide informatie omtrent de leningmogelijkheden. Speel voor slim en bezoek verschillende kantoren zodat je een lening aan het laagste tarief kan vast krijgen. Ook voor heerfinancieringen kan u best op kantoor gaan. Maak wel op voorhand een afspraak aangezien zulke gesprekken makkelijk een half uur tot een uur kunnen duren.

Per fax aanvragen:

Per fax kan je het aanvraagformulier invullen en doorsturen. Vragen worden zelden nog via fax beantwoord. Stelt u toch een vraag per fax dan wordt men meestal telefonisch gecontacteerd om de leningaanvraag verder te overlopen. lening aanvraag faxen

Per post aanvragen:

Per post worden meestal geen vragen beantwoord. Wel kan u per post de leningaanvraag doorsturen en u wordt dan zo snel mogelijk gecontacteerd of u al dan niet in aanmerking komt voor het krediet.

Een leningaanvraag kan enkele dagen tot enkele weken in beslag nemen afhankelijk van welke lening werd aangevraagd.

voordelen

Wilt u snel een lening aanvragen en bent u benieuwd naar de voordelen? Bekijk dan snel het onderstaande lijstje en lees wat snel lenen voor u kan betekenen!

* U heeft snel beschikking over het geld, waardoor u ook snel uw aankoop kan doen

* Uw koopkracht stijgt op dit moment, waardoor u meer kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk weekendje weg of die nieuwe luxe keuken.

nadelen


Natuurlijk zijn er ook nadelen verbonden aan het snelle lening aanvragen. Hieronder hebben wij de belangrijkste voor u opgesomd.

* De rentetarieven zijn vaak hoger dan bij traditionele persoonlijke leningen

* Geld lenen wordt aantrekkelijker, waardoor meer mensen met schulden komen te zitten.

* U maakt een minder weloverwogen beslissing, doordat u zo snel te werk wilt gaan. Hierdoor kunt u meer gaan betalen dan nodig zou zijn bij een andere kredietverstrekker.

Opgelet! Vraag zeker na wat het  jaarlijkse kostenpercentage is en welke extra kosten naast de rentevoet er nog bijkomen (dossierskosten en andere kosten)

Snel een lening aanvragen
Getagd op: