200 euro lenen

200 euro lenen is heel makkelijk maar je kan dit enkel aanvragen bij iemand die minikredieten verstrekt. Caspher.nl, Ferratum.nl en PayDay.be zijn de belangrijkste aanbieders van minilening. De bedoeling is om een tijdelijk financieel gat de dichten maar je hebt voldoende financiën om volgende maand het geleende bedrag aan de kredietverstrekker terug te betalen.  Een minilening is dus ook een korte lening en zal nooit langer dan 45 dagen bedragen.

200 euro in NEDERLAND

Aanbiederminilening minilening
Beoordelinggeld lenen
Minimale lening€ 100,-
Maximale lening€ 1500,-
Maximale looptijd62 dagen
Leningvoorwaarden- U bent van Nederland
- boven 21 jaar en onder 69 jaar
- Netto loon boven € 1000,- (excl. studiefinanciering)
- Geen uitkeringsgerechtigde
- Geen Uitzendkrachten
- Geen Zelfstandigen (ZZP/freelance e.d.)
Aanvragengeld lenen

200 euro in BELGIE

min.max.rente
Hello Bank
Lening digitale aparaten
500 euro25002,40%Klein bedrag lenen
Creditcourt
Minilening
1251 euro50009,99%Klein bedrag lenen

Wij hebben Caspher.nl reeds uitvoering besproken in Caspher: Kredietverstrekker bij uitstek voor minileningen.  Bij Caspher.nl kan je zeer makkelijk 200 euro lenen en is ook het meest geleende bedrag bij uitstek. Het aanvragen van een minikrediet kan via de site of via SMS (flitskrediet). Is het de eerste keer dat je een minilening bij Caspher.nl aanvraagt, die je de lening steeds via de site aan te vragen. Gaat u voor de tweede keer een lening aan, dan kan dat makkelijk via SMS aangevraagd worden.

Vergeet opnieuw niet dat je een minimuminkomen van 1000 euro moet hebben. Dus ook al heb je geen werk kan je alsnog een minilening aanvragen. Logisch want je moet wel instaat zijn het geleende bedrag ook nog te kunnen terugbetalen. Zit je er onder wordt je automatisch afgekeurd. Ga eveneens na wat de kosten zijn voor het lenen van geld. Voor 200 euro bedraagt de totale kost  1,17 euro op 15 dagen looptijd en 2,33 euro voor een looptijd van 30 dagen. Dat is niet veel toch?

Leenbedrag

Looptijd

Terugbetalen

JKP*

Rente

€ 200

15 dagen

€ 201,17

15%

€ 1,17

€ 200

30 dagen

€ 202,33

15%

€ 2,33

Vergeet niet, lenen kost ook geld. Dus ga zeker eens na of er geen vrienden of familieleden zijn die je even kunnen bijspringen gedurende een maand. Let wel op, geld lenen aan vrienden en familie kan spanningen te weeg brengen. Voornamelijk wanneer ze jou in het vertrouwen genomen hebben dat je het geleende bedrag tijdig terugbetaald.

Andere conflicten kunnen opduiken wanneer de geldschieter ineens het geleende geld zelf nodig heeft. Dan kan een boel frustraties opleveren. Een minilening zal over het algemeen duurder zijn maar de kosten zijn zo laag dat het zeker de moeite is om het te overwegen een minilening aan te gaan voor een beperkte periode van maximaal 1 maand.

Voorwaarden Minilening NEDERLAND

Voor het aanvragen van een minilening zijn er enkele voorwaarden waaraan u moet voldoen. U komt NIET in aanmerking voor de minilening wanneer:

  • U niet woonachtig bent in Nederland
  • U bent jonger dan 21 jaar of ouder dan 65 jaar
  • Uw Netto loon is minder dan € 1000,- (excl. studiefinanciering)
  • U ontvangt uitkering
  • U bent een Uitzendkracht en werkt via interim
  • U bent zelfstandige (ZZP/freelance e.d.)

Voorwaarden Minilening België

In België zijn ze iets minder streng op het bekomen van een minikrediet. Wel dien je een loonbrief voor te leggen en ouder te zijn als 21 jaar. Ook kan je best niet op de zwarte lijst staan.

200 euro lenen