Schulden aflossen

Op het moment t dat u schulden hebt, is het natuurlijk de bedoeling om deze zo snel mogelijk af te lossen. Op het moment dat u weinig schulden hebt, lukt het nog wel om aan de hand van uw inkomsten de schulden af te betalen, echter, op het moment dat uw schulden een stuk hoger zijn, begint het al heel wat moeilijker te worden om de


schulden volledig af te lossen. Schulden komen vaak gepaard met vervelende omstandigheden zoals ontslag van het werk, waardoor het aflossen van de schulden nog een stuk moeilijker gaat worden.

Een bekende en zeer effectieve handleiding om snel van uw schulden af te zijn is het e-book ”hoe komt u van uw schulden af”. Deze heeft bewezen bij een overgroot deel zeer positieve resultaten te hebben behaald.

E-book Hoe komt u van uw schulden af

 

Verschillende schulden

We kunnen schulden in twee verschillende soorten onderverdelen, namelijk schulden waar u zelf niets aan hebt kunnen doen en schulden waar u juist heel veel aan had kunnen doen. Onder de schulden waar u zelf niets aan hebt kunnen doen, zijn bijvoorbeeld schulden die ontstaan door ontslag, crisis, oplichting en misleiding. Onder de schulden waarbij u zelf wel een rol hebt vallen bijvoorbeeld gokschulden, schulden die ontstaan doordat u een woning te duur hebt gekocht, schulden die ontstaan doordat u zelf ontslag hebt genomen en schulden die zijn ontstaan door het afsluiten van enorme lening en het kopen van enorm dure producten op basis van afbetaling in termijnen, waarvan u vooraf al wist dat u deze nooit terug kon betalen. Bij het aanvragen van een schuldsanering kijkt de gemeente daarom ook zeker naar de aard van de schulden, op het moment dat u alleen maar gokschulden hebt, dan zult u niet in aanmerking komen voor schuldsanering.

Iedereen maakt weleens schulden, niet iedereen wil schulden aflossen


Eigenlijk iedereen maakt wel eens schulden en iedereen dient deze schulden uiteindelijk weer af te lossen, schulden zijn bijvoorbeeld ook het lenen van wat geld van een kennis om even een broodje te kopen, natuurlijk zijn dit minimale schulden die u snel weer terug kunt betalen. Het maken van schulden is niet erg, als u maar zeker weet dat u deze binnen afgesproken termijnen weer terug kunt betalen. Onder schulden valt bijvoorbeeld ook het rood staan op een bankrekening, vrijwel elke Nederland heeft ooit in zijn of haar leven rood gestaan bij een bank, in dat geval had u dus schulden aan de bank. Schulden aflossen is dan ook zeer belangrijk voor uw kredietwaardigheid in de toekomst.

Schuldsanering

Een volledige videoreeks van Arjan van Oirschot die het zelfde lot ondergaan heeft als u. Wat kunt u van deze videoreeks verwachten?

  • Meer dan 2 uur video uitleg
  • Verteld vanuit eigen ervaring en hoe je er door komt
  • Dit moet u niet doen
  • Wie gaat u helpen?
  • Leuk is het niet, wel makkelijk
  • 36 maanden advies om u erdoor te helpen

Schulden aflossen
Getagd op: