Als ZZP’er heb je het met een beetje geluk al druk genoeg. Groot gelijk als je na een lange werkdag liever met je beentjes omhoog voor de tv zit in plaats van met je neus in de boekhouding. Toch stapelen de rekeningen zich op en zegt dat stemmetje in je hoofd dat je wel degelijk even hard aan de bak moet. Met veel pijn en moeite hijs je jezelf van de bank om vervolgens achter de computer te plaats te nemen. Allemaal leuk en aardig zo’n eigen bedrijfje, maar kan die boekhouding niet wat eenvoudiger?  

Regel je boekhouding online

Ben je zelf niet zo’n held in het regelen van de boekhouding? Geef je deze taak maar wat graag uit handen, maar ben je bang voor een extreem hoge rekening? Regel je boekhouding online en bespaar zowel tijd als geld! Het enige wat je hoeft te doen is alle benodigde documenten inscannen, in bijbehorende mapjes plaatsen en versturen. Maak gebruik van vier verschillende mappen: een map voor de bankafschriften in pdf, een map met gescande rekeningen, een map met scans van bonnen en een map met je verstuurde facturen. Deze mappen verstuur je naar de online boekhouder en deze regelt de rest. Online boekhouden: boekhouden was nog nooit zo makkelijk!

Online boekhouden
Online boekhouden

Een boekhouder ben je niet even, maar 24/7

Als ZZP’er kunnen de werktijden erg variëren. Het is dan ook fijn als je ook na 17:00 uur nog bij de boekhouder terecht kunt met vragen. Het is natuurlijk afhankelijk van je bedrijf, maar meestal wordt de boekhouding toch toegevoegd aan het avondprogramma. Hoe fijn is het dan als je de boekhouder ook rond acht uur nog even kunt bellen met een brandende vraag, zodat je niet hoeft te wachten tot de volgende dag. Het kan als ZZP’er dan ook waardevol zijn om op zoek te gaan naar een boekhouder die specifiek gericht is op ZZP’ers. Boekhouder IJmuiden bijvoorbeeld: bereikbaar tot 22:00 uur, zowel doordeweeks als in het weekend. Die flexibiliteit hebben we nodig als ZZP’er.

Boekhouder IJmuiden

Boekhouder IJmuiden

Durf je zaken uit handen te geven

Hoewel je als ZZP’er misschien het liefst alle touwtjes in handen wilt hebben, kan het echt geen kwaad om de boekhouding  eens aan een ander over te laten. Het verlicht je werkdruk, zorgt voor de nodige ontspanninge wanneer je thuis bent en je hebt de zekerheid dat de boekhouding picobello geregeld is. Wat wil je nog meer? Een lage rekening waarschijnlijk? Hoewel wij niet in ieder zijn portemonnee kunnen kijken, weten we zeker dat er voor ieder budget een passende boekhouder te vinden is. Gun jezelf eens wat vrije tijd en geef de boekhouding uit handen!

Regel eenvoudig en snel de boekhouding voor jouw bedrijf
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *