Krediet aanvragen steeds meer vertrouwd

Online geld lenen is wordt steeds meer vertrouwd bij internetgebruikers en ook consumenten die minder actief zijn op internet. Waar je vroeger naar de bank moest om een lening aan te vragen kunnen consumenten nu zelf met 1 muisklik direct meerdere vrijblijvende offertes aanvragen met de meest voordelige leningen. In verhouding met de afgelopen 10 jaar is dat vertrouwen met meer dan 300% gestegen.

In het verleden was het toezicht op online geld lenen natuurlijk ook een stuk minder. Met de opkomst van het internet hadden bedrijven vrij spel om duistere constructies in elkaar te zetten om consumenten woeker leningen te verstrekken.


Lenen vanaf €500,- tegen een minimale rente van 4,8 %

In de tussentijd is de controle stukken strenger geworden en het toezicht op kredietverstrekkers zeer sterk toegenomen. Dergelijke duistere constructies worden niet meer gehanteerd en zo goed als onmogelijk gemaakt door bedrijven zoals de AFM.

Veilig online geld lenen via NVF

Wie nu een lening wilt afsluiten vraagt eenvoudig online meerdere offertes aan van bekende kredietverstrekkers. Als u besluit om online een lening aan te vragen, let er dan op dat de kredietverstrekker waarbij u dit doet in het bezit is van bijvoorbeeld het NVF Logo.

NVF staat voor: De Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs


Een dergelijk logo laat zien dat de betreffende kredietverstrekker is aangesloten bij een partij welke is goedgekeurd om advies en/of kredieten te verstrekken. Het aansluiten bij een dergelijke partij is ten behoeve van de veiligheid van de consument. zo kunt u zien dat u leent bij een betrouwbare aanbieder. Zo kunt u zien dat een kredietverstrekkers als Kredietconcurrent.nl is aangesloten bij NVF en dat u bij deze aanbieder veilig online geld kunt lenen.

NVF
Getagd op: