Overzicht minilening aanvragen

minileningHieronder een overzicht van de minilening (en) of flitskredieten die besproken worden en die wij op deze site aanbevelen als minikredietverstrekkers van Nederland en België. Door op onderstaande knop te duwen komt u automatisch uit op de site van de dienstverlener. Aan u de keuze voor een gratis offerte aan te vragen. Opgelet! Wanneer u niet voldoet aan de leningvoorwaarden zoals vermeld, komt u niet in aanmerking voor een minilening. Een minilening aanvragen heeft dan geen enkele zin.

OPGELET! ALS NEDERLANDER KAN JE ALLEEN EEN MINILENING aanvragen IN NEDERLAND. DAT GELDT EVENEENS VOOR BELGEN.

Minilening aanvragen NEDERLAND

Ferratum
€800.00 / Maximaal
7.5 klantenbeoordeling
Online lening aanvragen
Voorwaarden:
- U bent van Nederland
boven 21 jaar en onder 69 jaar
- Netto loon boven € 1000,- (excl. studiefinanciering)
- Geen uitkeringsgerechtigde
- Geen Uitzendkrachten
- Geen Zelfstandigen (ZZP/freelance e.d.)
Saldodipje
€1500.00 / Maximaal
7.5 klantenbeoordeling
Online lening aanvragen
Voorwaarden:
Vrijblijvend en gratis aanvragen
- U bent van Nederland
- boven 21 jaar en onder 76 jaar
- Netto loon boven € 1000,- (excl. studiefinanciering)
- Geen: uitzendbureau fase A, student, ZZP, Wajong of WWB
 

Minilening aanvragen BELGIE

Wilt u een mini lening aanvragen in België dan dient u in het bezit te zijn van een aantoonbare loonbrief. Daarbij dient u zeker ouder te zijn als 21 jaar en niet op de zwarte lijst voor te komen.

min.max.rente
Hello Bank
Lening digitale aparaten
500 euro25002,40%Klein bedrag lenen
Creditcourt
Minilening
1251 euro50009,99%Klein bedrag lenen

Snel geld lenen tot € 1000,- met een looptijd van 30 dagen

Wilt u even lekker zorgeloos winkelen? De kleine lening is een prima manier van geld lenen als u even snel een minimaal bedrag nodig heeft. Doordat de Minilening zich leent tegen een maximaal bedrag van €1000,00,- voor een looptijd van maximaal 15 of 30 dagen is dit een zéér populaire vorm van geld lenen geworden.

Ook voor mensen met een negatieve BKR registratie is het in sommige gevallen toch mogelijk om een minilening af sluiten. Hierbij is het echter wel van belang welke codering je hebt gekregen bij het BKR. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen en u krijgt direct een bericht terug met uw mogelijkheden. Na de controle en het verkrijgen van een goedkeuring voor een flitskrediet staat het geld over het algemeen binnen 24 uur op uw rekening. Top service!

Binnen 10 minuten geld

Ferratum.nl is de meest bekende, betrouwbare en flexibele aanbieder van Minikredieten en is nu eindelijk ook in Nederland beschikbaar. Hier kunt u een klein bedrag lenen van € 100,- tot € 800,- euro tegen een maximale looptijd van 45 dagen. Hierdoor kunt u méér geld lenen tegen een langere looptijd als de andere Minilening aanbieders.

minikredietIn tijden van nood is het fijn als u ergens terecht kunt om een klein bedrag te lenen. Het kan altijd voorkomen dat er een onverwachte rekening binnenkomt, iets kapot gaat in huis of als u er even lekker tussenuit wilt. Een Minilening biedt dan een absolute uitkomst. U moet zich er wel van bewust zijn dat geld lenen niet gratis is en er altijd kosten aan verbonden zijn. Als u het bedrag daadwerkelijk terug betaald binnen de overeengekomen periode, dan kunt u vrij voordelig een klein bedrag lenen. Voldoet u niet aan de afspraken, dan kunt u er vanuit gaan dat er onnodige extra kosten aan de lening verbonden zijn. Geld lenen kost geld, betaal de lening altijd binnen de afgesproken periode terug.  

Minilening mogelijk met negatief BKR?

In zekere zin is het dus mogelijk om geld te lenen met een negatieve BKR registratie. Echter praten we dan niet over grote leningen zoals de Persoonlijke lening of het Doorlopend krediet, om maar enkele voorbeelden te noemen. Een Minikrediet kunt u lenen tegen maximaal €600,-

Over het algemeen komt u niet in aanmerking voor een lening als u negatief geregistreerd staat bij het Bureau Kredietwaardigheid Tiel. In veel gevallen is dit voor de consument zelf beter. Het BKR is een bureau welke ervoor zorgt dat een consument die negatief


geregistreerd staat door bijvoorbeeld een betalingsachterstand, en niet afgeloste schuld, het niet of te laat betalen van rekeningen etc. Door een consument een negatieve registratie te geven voorkomt het BKR dat deze persoon verder nog leningen of abonnementen kan afsluiten, dit ter eigen veiligheid van de consument. Andere instanties raadplegen eerst het BKR voordat zij overgaan tot uitbetaling van een lening aan de betreffende consumenten.

Zodra er een Minilening aanvraag wordt ingediend bij een kredietverstrekker wordt er ten alle tijden een BKR toetsing gedaan voor de betreffende persoon. Het is verkeerd om te denken dat geld lenen zonder bkr toetsing bestaat. Wel is het zo dat er pas een BKR toetsing plaatsvindt bij een te lenen bedrag boven de € 1.000,-. Hierdoor wordt het dus mogelijk om een lening af sluiten met een negatieve registratie.

Kosten voor een minikrediet

Caspher.nl

De kosten voor het afsluiten van een Minilening bij Cashper.nl gaan anders als bij een Persoonlijke lening of Doorlopend krediet. Hier wordt er een rentepercentage berekend over de lening tegen een looptijd van 15 of 30 dagen. Deze kosten worden vooraf berekend over het te lenen bedrag. U krijgt dus het bedrag – de kosten voor de lening. Er wordt achteraf of tijdens de lening verder geen kosten in rekening gebracht. Vanaf 300 euro kan u enkel een minilening aangaan voor 30 dagen looptijd.

Hieronder ziet u een tabel met het kostenpercentage voor een Minilening over een looptijd van 21 dagen

Totaal kredietbedrag Prijs na 30 dagen Jaarlijks kostenpercentage Debetrente Looptijd
€ 100,00 € 101,17 15% € 1,17 30 dagen
€ 300,00 € 303,50 15% € 3,5 30 dagen
€ 600,00 € 607,00 15% € 7,00 30 dagen

U kan dus ook een kleine lening aanvragen voor 15 dagen. Dan liggen de rentevoeten nog een pak lager. Voordelig toch?

Ferratum.nl

Wilt u lenen bij Ferratum.nl? Hieronder de kostenpercentages wanneer u een minikrediet aanvragen bij Ferratum. De looptijden van het minikrediet, variëren van 15 – 30 – 45 dagen, afhankelijk van het geleende bedrag.

Leenbedrag (EUR) Termijn (dagen) Leenbedrag incl leenvergoeding JKP over lening Vergoeding
100 15 100,61 14,90% 0,61
100 30 101,22 14,90% 1,22
200 15 201,22 14,90% 1,22
200 30 202,45 14,90% 2,45
300 15 301,84 14,90% 1,84
300 30 303,67 14,90% 3,67
400 30 404,90 14,90% 4,90
500 30 506,12 14,90% 6,12
500 45 509,18 14,90% 9,18
600 45 611,02 14,90% 11,02
700 45 712,86 14,90% 12,86
800 45 814,70 14,90% 14,70

Voldoende inkomen

Wilt u een minilening aanvragen en er daarmee voor zorgen dat u snel wat extra geld achter de hand heeft? Zorg er dan in ieder geval voor dat u voldoende inkomen heeft, om het krediet weer terug te kunnen betalen. Probeer ervoor te zorgen dat u uw salaris of uitkering weer ontvangt, op het moment dat u het krediet terug dient te betalen. U bent er dan zeker van dat u het krediet netjes kunt aflossen en u niet in de problemen komt. In de meeste gevallen heeft u een inkomen van €1.200 per maand of meer nodig, al hangt dat natuurlijk af van de aanbieder die u kiest.

mini lening

Houd er rekening mee dat u geen geld kunt lenen via een minikrediet op het moment dat er geen sprake is van een vast inkomen. Bent u bijvoorbeeld nog student en is de maand langer dan uw budget? Dan is het helaas niet mogelijk om een kleine lening aan te vragen, omdat er waarschijnlijk geen sprake is van een voldoende hoog vast inkomen. Bent u werkzaam als zelfstandige, of werkt u als freelancer? Ook in dat geval is er geen sprake van een vast inkomen en is het helaas niet mogelijk om een minilening af te sluiten.

Minilening geen BKR controle

U kunt de minilening aanvragen wanneer u voldoende inkomen tot uw beschikking heeft, onafhankelijk of er sprake is van een negatieve BKR notering. Heeft u al een andere lening lopen en betalingsproblemen (gehad)? Dan heeft u toch de mogelijkheid om een minilening aan te vragen, aangezien er geen sprake zal zijn van een BKR controle. De verstrekker van een kleine lening kijkt niet naar het BKR en de gegevens aldaar, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. U kunt geld lenen wanneer u wilt, mits u er maar voor zorgt dat u het geleende geld weer kunt terugbetalen.Minilening en BKR notering?

Het is uiteraard van belang om zelf na te gaan of u de kosten kunt betalen en u als het gevolg van een klein krediet aanvragen, niet in de problemen zal komen. Zorg ervoor dat u voldoende middelen heeft om de minilening netjes af te lossen en daarnaast de rente of de kosten te betalen. U zorgt er op die manier voor dat u in ieder geval niet in de problemen komt, bijvoorbeeld omdat u de lening niet kunt aflossen. Ga verstandig om met geld lenen en leen dit alleen wanneer u de kosten later kunt betalen, maar u nu alvast gebruik wilt maken van de aankoop.

Privégeld lenen?

Een andere mogelijk zou zijn dat je bij vrienden, familie of kennissen geld gaat lenen. Wanneer het gaat over een klein bedrag zoals 200 EUR zou het iets makkelijker moeten zijn om te kunnen lenen in privé omgeving. Meer informatie hieromtrent vindt men op onze website: Privégeld lenen.

Voorschot op loon

Een loonsvoorschot wordt nog wel eens gedaan maar eerder in de kleinere sectoren. Ben je als arbeider ingeschreven, dan krijg je na 2 weken automatisch een voorschot op je loon. Bedienden krijgen enkel op het einde van de maand hun loon uitbetaald.

Werk je volgens een interimcontract, dan wordt je meestal wekelijks uitbetaald.

Andere interessante artikels

Meer weten over kleine bedragen lenen? Lees dat onderstaande nieuwsartikels.

Minilening zonder inkomen aanvragen

62 gedachten over “Minilening aanvragen Nederland en België

 • februari 23, 2017 om 8:32 am
  Permalink

  Ik ben een particuliere geldschieter en belegger, Heeft u een legit, eerlijk, betrouwbaar en snel lening? Ik kan u helpen 100% garantie voor een lening, ik ben het aanbieden van zakelijke en individuele lening ons meer ook projecten van alle soorten te financieren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

 • maart 6, 2017 om 2:57 pm
  Permalink

  Zou graag in contact komen.

 • maart 8, 2017 om 9:48 am
  Permalink

  ik zoek dringend minnilening

 • maart 12, 2017 om 7:26 pm
  Permalink

  Zou graag 200 willen lenen

 • maart 20, 2017 om 10:29 am
  Permalink

  Kan je contact met me opnemen?

 • maart 20, 2017 om 5:37 pm
  Permalink

  Ik zoek ook naar een mimilening van rond de driehonderd euro tel 06840343..

 • maart 24, 2017 om 7:45 am
  Permalink

  goeden morgen, ik ben op zoek naar een lening van 1500 euro terug betalen in 10 maanden.

 • maart 27, 2017 om 9:40 am
  Permalink

  Beste , mijn naam is steurs Heidi . Graag had ik een mini lening willen aangaan van 800 euro . Ik zit momenteel wegens familiale redenen in een klein dipje waardoor ik een maar rekeningen nog moet betalen . Ik kan op korte termijn terug betalen . Het is juist deze maand dat het zo moeilijk gaat .Ik zie anders geen uitweg meer om deze rekeningen te betalen . . Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen .

 • maart 28, 2017 om 3:15 pm
  Permalink

  Graag contact voor meer informatie

 • maart 30, 2017 om 3:45 pm
  Permalink

  Dag Kelvin, kan je mij eens contacten? Ik ben in Nederland woonachtig en zoek een financiering van € 15.000

 • april 3, 2017 om 9:58 am
  Permalink

  Geachte ik zoek een lening van 2500 euro. Ik heb vast werk en bewoon in een eigendom van mijn ouders. De enige reden dat ik bij de bank niet terecht kan is omdat ik nog steeds getrouwd ben ook al wonen we niet meer samen . Mvg bart.

 • april 6, 2017 om 1:50 am
  Permalink

  beste,

  ik zou graag een minilening van 800eur willen,kom ik daarvoor in aanmerking,want ik heb het deze week nog nodig,laat mij iets weten aub,

  groetjes

  kuypers willy
  koningin astridlaan 6

  3680 maaseik

 • april 8, 2017 om 9:27 am
  Permalink

  Beste Kevin.

  Ik zou graag in contact komen met u.
  Mail mij graag op joerypeters@gmail.com zo dat wij kunnen kijken hoe u mij kunt helpen.

 • april 9, 2017 om 10:13 pm
  Permalink

  Ik zou graag een klein bedrag willen lenen. Ik kan dit met een mooi rentebedrag binnen 3 weken terugbetalen. Interesse? Neem contact met mij op.

 • april 11, 2017 om 5:05 pm
  Permalink

  ik zou graag zo spoedig mogelijk in contact komen

 • april 18, 2017 om 7:08 pm
  Permalink

  Ik geloof er niks van als het zo is wil ik wel eens weten wat de voorwaarden zijn
  ????? Graag hoor ik iets van u mijn email
  tribalsman1973@gmail.com
  Ik denk net als u of je dat ik niks van u
  Hoor ik zal het af wachten

 • april 19, 2017 om 5:49 pm
  Permalink

  graag contact voor mini lening te bespreken

  mvg vanessa

 • april 20, 2017 om 12:15 pm
  Permalink

  Wilt u met mij ontact opnemen ?

 • april 25, 2017 om 5:24 pm
  Permalink

  Ik ben op zoek naar een minilening van 1000€ volgende week kan ik volledig terug getal en mvg

 • april 28, 2017 om 5:12 pm
  Permalink

  Heeft u een lening die 9000 bedraagt en die u in 1 jaar 1000 euro oplevert en volledig terug betaalt terug heb.
  Ik ben opzoek naar een investeerder die open staat om een inverstering te doen

  mvg
  Jamal Yemni

 • april 30, 2017 om 7:53 pm
  Permalink

  Aandacht!!!
  Heb je dringende lening nodig? Wij lenen aan geïnteresseerde personen
  Die met goed vertrouwen lenen en met een rentevoet van 3%. Heb je serieus behoefte aan een
  Dringende lening? Dan ben je op de juiste plek. Wij geven zaken uit
  Lening, persoonlijke lening, Kerstlening, enzovoort. Neem contact met ons op voor uw aanvraag om uw lening te ontmoeten
  Vraag en uiteengezet van financieel probleem. Contacteer ons vandaag via email voor een snelle en veilige lening:
           ALEXANDERKREDIT111@INBOX.LV

  Bedankt als we wachten op uw reactie.
  Alexander Comfort Lening.

 • mei 1, 2017 om 4:12 pm
  Permalink

  Beste Kevin
  wegens familiale redenen zit ik dringend verlegen om geld ik zou graag 600 euro lenen en kan dit binnen de 30 dagen terug betalen
  U kan mij bereiken per mail XXX

 • mei 2, 2017 om 8:40 am
  Permalink

  Dewelke soort leningen kan u aanbieden, en welke voorwaarden

 • mei 3, 2017 om 2:55 pm
  Permalink

  Kunt u contact met mij opnemen? Bvd

 • mei 17, 2017 om 11:46 am
  Permalink

  Ik zou graag minimening aa nvragen dit mogelijk?

 • mei 19, 2017 om 1:11 am
  Permalink

  GOEDE DAG MIJN MENSEN VAN Nederland

  TESTIMONIE OVER HOE IK MIJN LENING VAN EEN ECHTE EN GROTE LENING GEGEVEN
  BEDRIJF CALLED JOSE LUIS LENING BEDRIJF. Ik ben erg gelukkig vandaag
  EN GOD ZEG JOSE LUIS LOAN COMPANY.
  ,
  Mijn naam is Lady frencesco perez Ik kom uit Drenthe Provincies in Nederland Ik ben getrouwd, ik heb de afgelopen 5 maanden op zoek naar een echte leningvennootschap.
  Alles wat ik kreeg was een hoop oplichting die me ertoe vertrouwde en op het einde ervan te vertrouwen
  Van de dag namen ze mijn geld, zonder alles te geven
  Mijn hoop was verloren, ik werd verward en gefrustreerd, ik vind het heel erg
  Moeilijk om mijn familie te voeden, ik wilde nooit iets te doen hebben
  Met lening bedrijven op internet, dus ik ging om wat geld te lenen van a
  Vriend, ik vertelde haar alles wat er gebeurde en ze zei dat ze me daarbij kan helpen
  Zij kent een lening bedrijf dat me kan helpen met elk bedrag van de lening
  Nodig door mij met een zeer lage rente van 2%, dat ze net een
  Lening van hen, ze leidde mij over hoe ik om de lening zou aanvragen, dat deed ik
  Net zoals ze me vertelde, heb ik ze op Email toegepast: ik geloofde nooit, maar ik probeerde en aan mijn
  Grootste verrassing kreeg ik de lening binnen 24 uur, ik kon het niet geloven,
  Ik ben gelukkig en rijk weer en ik dank God dat die lening
  Bedrijven zoals dit bestaan ​​nog steeds op deze oplichting over de plaatsen,
  Alstublieft adviseer ik iedereen daar die leningen nodig hebben om te gaan
  ze zullen je nooit missen, en
  Je leven zal veranderen zoals de mijne deed. Neem vandaag contact op met JOSE LUIS LOANS COMPANY en ontvang je lening van hen. God zegene JOSE LUIS lening voor hun echte leningaanbod.
  Zorg ervoor dat u contact opneemt met JOSE LUIS Lening voor uw lening omdat ik mijn lening succesvol van dit bedrijf zonder stress kreeg.

 • mei 20, 2017 om 6:53 pm
  Permalink

  zou u mij ook willen mailen, omdat ik 2250 wilt lenen, en netjes kan terug betalen, maar moet snel, want dreigt een huisuitzetting boven mijn hoof.

 • mei 29, 2017 om 6:44 pm
  Permalink

  Mijn naam is de heer Carter Collins, ik ben een particuliere kredietverstrekker die uitgeven
  Lening aan particuliere en zakelijke personen. Ben je afgewezen
  Door zoveel banken? Heb je financiering nodig om je bedrijf te vestigen? Do
  Heb je financiering nodig voor de uitbreiding van je bedrijf? Of heb je een
  persoonlijke lening?. Contacteer ons nu :: xxx

  BORROWERS DATA FORM

  1) JOU NAAM:
  2) SEX:
  3) JE LAND:
  4) JE BEROEP:
  5) JE HUWELIJKSTATUS:
  6) TELEFOONNUMMER:
  7) MAANDELIJK INKOMEN:
  8) ADRES:
  9) DOEL:
  10) LENING AANVRAAG:
  11) LENING DUUR:

  Contacteer ons nu :: XXX
  Tel: +917795720904
  Beste wensen
  De heer carter collins

 • mei 30, 2017 om 11:28 am
  Permalink

  Dag Deb. Zelf verlenen wij geen kredieten. Deze kan u aanvragen via de linken op onze website.

 • mei 30, 2017 om 11:30 am
  Permalink

  Dag Carlos. Zelf verstrekken wij geen leningen of geven wij geen advies. Wel kan u advies vragen bij een van de kredietverstrekkers of bij de Leningmakelaar kan u verschillende leningen met elkaar vergelijken en die lening kiezen die bij u past.

 • mei 30, 2017 om 11:32 am
  Permalink

  Beste,
  De leningen die mogelijk zijn, staan op onze website. U kan dan rechtstreeks contact met hen opnemen voor advies of voor een leningaanvraag. Bedankt alvast.

 • mei 30, 2017 om 11:38 am
  Permalink

  Dag Nele,

  Op onze website vind je reeds een aantal aanbieders. Je kan ook het internet nog eens afschuimen naar andere kredietverstrekkers.

 • oktober 13, 2017 om 6:42 am
  Permalink

  Ik zou graag een minilening aan willen vragen?

 • oktober 24, 2017 om 11:00 pm
  Permalink

  Ik ben op zoek naar een lening van € 5000
  Ik kan het terug betalen.

 • december 11, 2017 om 8:00 am
  Permalink

  Hoi ben michael had en kleine leingen van 1250 kan per maand 100beuro terug betalen

 • december 11, 2017 om 3:51 pm
  Permalink

  Graag een lening van 800euro ivm waarborg ik kan anders geen huis huren en sta op straat met mijn zoontje van 6

 • januari 3, 2018 om 9:24 am
  Permalink

  Ik zou graag een bedrag van 400 euro lenen om een moeilijke maand te overbruggen. Zou u mij zo snel mogelijk iets kunnen laten weten zub. Dank bij voorbaad.
  Mvg melisa truyen

 • januari 6, 2018 om 9:13 am
  Permalink

  Beste,

  Wij geven zelf geen financieel advies. Dat kan u best vragen aan één van onze minilening leveranciers.

  Veel succes

 • januari 7, 2018 om 12:36 am
  Permalink

  Ik zou nu graag €100 willen lenen. Binnen 1 uur op mijn rekening

 • april 3, 2018 om 10:12 pm
  Permalink

  hallo ik zoek een lening van 2000 euro wie kan mij helpen

 • mei 28, 2018 om 10:05 pm
  Permalink

  500 euro nodig betaal.6 x 100 terug

 • juni 3, 2018 om 9:48 am
  Permalink

  Beste,

  Ik zou graag 150 willen lenen, kan het op 24 juni weer gelijk terug betalen,
  Als de mogelijkheid er is zou u mij dan kunnen mailen op natasha_brouwer@hotmail.com

 • juni 19, 2018 om 9:09 pm
  Permalink

  Hallo mijn naam is Michael

  Ik ben op zoek naar iemand die te vertrouwen is hoor zo veel gekke dingen op het net,
  Ben alleenstaande vader met dochter heb binnen 3dagen een bedrag nodig van 600€
  I.V.M een vakantie

  die ik wil maken met mijn dochter, kan u terug betalen binnen 6 maanden
  Met 100euro rente, hoop iemand te vinden serieus graag, u zal ons erg gelukkig maken alvast bedankt. M.Vr.Gr Michael

 • november 10, 2018 om 3:55 pm
  Permalink

  Ik zou graag 600 willen lenen. Betaal slechts op 23 november terug mvg p dijkstra

 • januari 14, 2019 om 1:38 am
  Permalink

  Hallo,

  Graag zou ik een persoonlijke lening van 2000,- willen aangaan met een betrouwbare partner, in de crypto. Velen zullen hier niet in mee gaan. Snap ik wel. Zie het wel in dat door de vele spam mail etc met daarin een beloofd paradijs etc. deze wereld eigenlijk onterecht is zwartgemaakt.
  Zelf heb ik een plan met een betrouwbare hefboom structuur. Voor interesse neemt u contact met mij op.
  Groet,

  Raymond
  0625487554 of 0619540565

 • januari 27, 2019 om 5:25 pm
  Permalink

  hallo,

  ik wil graag 2500 lenen. Ik heb het dringend nodig. XXXjongloy@hotmail.com.

  Kun je zo spoedig mogelijk contact met mij opnemen.

  Groet,
  Romy
  XXX

 • mei 26, 2019 om 11:44 am
  Permalink

  graag zou ik 500 euro lenen
  in 12 maand terug betaald

 • juni 10, 2019 om 11:17 pm
  Permalink

  Hallo,
  bent u op zoek naar een snelle lening met een lage en betaalbare rente? zoek niet verder. je bent op de juiste plek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang vandaag uw lening. e-mail: mariaheinze@marquezfinanceltd.com

 • augustus 22, 2019 om 1:10 pm
  Permalink

  Goedemiddag,

  Ik wil graag een lening aanvragen. Op welke manier kunnen we de voorwaarden bespreken en de lening regelen ?

  hoor het graag van u


  Met vriendelijke groeten,

  Fajwel Wilson

 • november 1, 2019 om 3:33 am
  Permalink

  hallo ik ben theo bijna 60 jr en hoop een lening van 5500 euro te kunnen krijgen.ik wil u in het kort uitleggen waarom .ik wil een zwaardere motor kopen.om hiermee door ueropa te reizen.en het plan uit te voeren om twee boeken te schrijven .een boek over hoe andere landen met hun autistiese kinderenomgaan.en een boek over mijn verdriet en omzwervingen die ik maakte toen mijn autistiese zoon uit huis geplaatst werd.er is nog meer te zeggen,over mijn situatie en hoop dit in een onderboouwend gesprek te kunnen doen.metvriendelijke groet theo

 • november 8, 2019 om 11:11 pm
  Permalink

  Ik zoek iemand die >9 miljoen kan investeren in mij zonder rente maar met deels winstdeling

  Ondernemingsplan overlegbaar
  Bvd

 • november 18, 2019 om 10:17 am
  Permalink

  Dag Theo,

  Een minilening kan tot de mogelijkheden liggen maar je kan ook eens horen voor een persoonlijke lening.

  Voor het boek kan je kiezen voor het kunstenaarsstatuut vb. Of je kan op zoek gaan naar een bedrijfslening en een zaakje opstarten. Interessante artikelen kunnen zijn:
  https://lenengeld.eu/fiscale-voordelen-voor-zelfstandigen/
  https://lenengeld.eu/lening-als-zelfstandige/
  https://lenengeld.eu/geld-lenen-als-startende-ondernemer-gaat-makkelijker/

  In ieder geval veel succes gewenst.

 • december 21, 2019 om 8:03 pm
  Permalink

  Kan ik voor 800 € lenen
  En hoe veel kost dat dan
  Anna de block
  XXXXX

 • april 7, 2020 om 9:15 am
  Permalink

  Dag Anna,

  Geen persoonlijke informatie in de reacties zetten aub. Iedereen kan u zo contacteren.
  U kan een van onze minilening kredietverstrekkers raadplegen op een andere bank contacteren.

 • juli 26, 2020 om 7:06 pm
  Permalink

  Wie kan mij met SPOED €15.000 lenen. Zonder BKR Toetsing!
  Ik heb het op dit moment heel hard nodig.
  Wie kan mij hierbij helpen? vrienden en familie en banken helpen mij hier niet bij.

  Alleen serieuze reactie graag!

 • augustus 2, 2020 om 10:29 am
  Permalink

  Ik zou graag 2500 euro lenen aub

 • augustus 6, 2020 om 11:44 am
  Permalink

  Ik zou graag met spoed in aanmerking willen komen voor een kleine lening ad €400 a € 500.
  Bij voorbaat mijn dank.

 • september 25, 2020 om 12:37 pm
  Permalink

  Goedemiddag,

  Ik wil graag een klein bedrag van €1000,- lenen, wie kan en wil mij helpen?

  MvG Petra

 • oktober 5, 2020 om 12:45 pm
  Permalink

  Ik zoek een lening van 6000 euro. Wil deze in 36 maanden afbetalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *