Kortlopend krediet aanbieders

Een kortlopend krediet zijn vaak leningen die u kunt afsluiten tegen een uiterste periode van 45 dagen. Deze leningen noemt met ”minileningen”. Bij het afsluiten van een minilening kunt u kiezen voor een bedrag tussen de €100,- en €800,-. Dit is echter geheel afhankelijk van de aanbieder waarbij u het bedrag wilt lenen. Er zijn verschillende aanbieders beschikbaar om een kortlopend krediet af te sluiten.

Veel consumenten vinden het een absolute uitkomst om een beroep te kunnen doen op een kortlopend krediet. Vooral in deze tijden gebeurt het vaak dat men even snel ergens een klein bedrag wilt lenen. Als u niet bij familie of vrienden terecht kunt is een kortlopend krediet de uitkomst.

Hieronder vind u een overzicht van aanbieders waar bij u een kortlopend krediet kunt afsluiten. In de beschrijving vind u extra informatie over de looptijd en de maximale lening. Houd u er rekening mee dat de kosten die berekend worden voor het


kortlopend krediet gelden voor de maximale looptijd waartegen u het krediet afsluit. Als u het kortlopend krediet niet terugbetaald binnen de vooraf afgesproken looptijd, dan zullen er extra hoge kosten in rekening gebracht worden. Deze kosten kunt u zien als een bekeuring/boete. Sluit de lening alleen af als u het bedrag binnen de looptijd kunt aflossen.

Een kortlopend krediet afsluiten?

Een kortlopend krediet afsluiten is eigenlijk heel eenvoudig. Via de website van de betreffende aanbieders vult u in hoeveel geld u wilt lenen en tegen welke looptijd. Na het versturen van het aanvraag formulier wordt uw aanvraag beoordeeld. Als u uw aanvraag goedgekeurd wordt staat het geld veelal binnen 20 minuten tot een half uur op uw rekening. Lees de lening voorwaarden altijd goed door! Zo weet u precies wat er van u verwacht wordt, en wat u van de aanbieder kunt verwachten. Ook bent u dan op de hoogte van de regels die worden gehanteerd bij het niet op tijd terug betalen van de lening.

Kortlopend krediet
Getagd op: