Opstart mobiele bank

Je hebt de reclame misschien al op tv gezien? Hellobank.be is in mei 2013 van start gegaan en is de eerste mobiele bank van België. De online bank is onderdeel van BNP-Paribas en reikt hiermee als eerste een nieuwe manier van bankieren. Het idee is ontstaan omdat de verwachtingen zijn dat meer dan de helft van België een smartphone zal bezitten en 2 gezinnen op 3 een tablet in huis heeft. Ideaal dus om online of mobiel je rekeningen bij te houden. De Hellobank is via een gratis app te bereiken. Voorlopig werkt de app enkel op Android en iOS systemen.

Hellobank opent niet alleen zijn deuren in België, maar ook in Duitsland, Frankrijk en Italië. De moto van Hellobank?  Simple, smart, human en safe.

Voordelen mobiele bank

Wanneer  klanten zich inschrijven bij Hellobank, beschikken ze over een gratis zichtrekening en kunnen ze kiezen tussen 2 verschillende spaarrekeningen. Hiermee kunnen ze een beperkt aantal transacties uitvoeren zoals overschrijvingen maken en het saldo op de bestaande rekening consulteren. Ook zit er een Europese debetkaart in het pakket inbegrepen. Wilt u toch liever een prepaid kaart of Hello kredietkaart   ontvangen, is dit eveneens geen probleem mits betaling.

In het rood bij Hellobank?

Dan kan door de Directe reserve. De Direct reserve is een bedrag dat u kan opnemen wanneer u bijvoorbeeld directe onderhoudskosten aan uw wagen heeft of u heeft uw wasmachine heeft het begeven en u wilt een nieuw toestel kopen. Je kan maximaal tot -1.250€ gaan, mits voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag. Je betaalt dan maandelijks interesten op het geleende bedrag. Let op! Na 90 dagen moet je rekening tenminste éénmaal aangezuiverd zijn tot 0. Een aanvraag kan telefonisch of via de gratis app ‘producten toevoegen‘. Dit geldt zowel voor de prepaid kaart als de Hello kredietkaart.

Tarieven

Opgelet. Geld lenen kost ook geld. Eveneens wanneer u een prepaid kaart aanvraagt. Bekijk de tarieven van Hellobank op deze site >>>>>    Tarieven.

Hulp nodig?

Zit je met vragen? Bel dan naar het Hallo team op 02 433 41 41, Van maandag tot vrijdag, van 7u tot 22u en zaterdag van 9u tot 17u.

Hellobank.be: de mobiele bank van België