Goedkoopste autolening

Een autolening is net zo duur of net zo goedkoop als hoe jij hem afsluit. En het ligt er ook aan of je een dure of een goedkope auto aan wilt schaffen. Er zijn autoleningen bij waarbij je bijvoorbeeld kunt besparen van 12 tot 32 euro in de maand. Bij goedkoopste-autoleningen.be kun je dit bijvoorbeeld bespreken en bekijken of jij bij binnen deze voorwaarden past.

Autolening
Autolening

Het is altijd belangrijk dat je goed rondkijkt waar je een lening af wilt sluiten voor je auto. Elke aanbieder heeft zo zijn eigen prijzen en eigen voorwaarden. Het is goed als je voor jezelf eerst op een rijtje zet wat jij te besteden hebt voor een auto en wat je per maand kunt missen als het gaat om de kosten die je per maand terug moet betalen aan de geldverstrekker van je autolening.

Als je een gebruikte auto hebt, zijn er leningen die momenteel variëren van 4,99% tot 15% JPK voor 10.000 euro. Als het gaat


om nieuwe auto’s dus een goedkopere lening, dan zijn er verschillen van 2,50% tot 4,80%, hierbij gaat het om bedragen van ongeveer 25.000 euro. Als je dat getal eens maal het aantal maanden gaat doen, dan zie je dat je in totaal 576 euro tot 1536 euro op vier jaar kunt besparen! Bekijk daarom goed wat er voor jou inzit aan betalingen.

 

Meer lezen? Lees ook het artikel: Goedkope autoleningen, het is nu de moment

Als jij weet of je een gebruikte of nieuwe auto wil, kun je op basis van deze informatie en internet gaan bekijken waar jij een goedkope autolening voor jou aan kunt schaffen. Niet iedereen heeft altijd elke maand veel te besteden, dus bekijk goed hoe het maandelijks uitkomt en wat dit aan jaarlijkse kosten met zich meebrengt. Vergelijk diverse offertes en lees de voorwaarden goed door, dan kom jij er achter welke autolening voor jou het goedkoopste is.

AUTOLENING BELGIE

Wij hebben voor België reeds de goedkoopste autoverzekeringen voor u opgesomd.

min.max.rente
Creditcourt.be>1250 euro99000 euro3,90% tot 9,99%Autolening aanvragen
Santander BE2500 euro50.0005,5% tot 12%Autolening aanvragen
Cetelem.be>2500 euro75000 eurovanaf 2,49%Autolening aanvragen
Goedkoopste autolening
Getagd op: