Kan dat geld lenen online?

Lenengeld.eu is toch nog steeds dé website voor informatie over geld lenen online in Nederland en België. Als u op zoek bent naar een voordelige lening, dan komt u meestal bij de lening aanbieders zelf uit, maar eigenlijk zoekt u naar eerlijk én onafhankelijk informatie over veilig en vooral betrouwbaar online lening. Want dat is net zo belangrijk!

geld lenen online krediet

(Voor leningen in België kunt u terecht op >>>> Geld Lenen België)

Minilening aanvragen

De Minilening is de meest voorkomende lening bij consumenten als zij snel een klein bedrag willen lenen tegen een korte looptijd. De Minilening is af te sluiten tegen een bedrag van maximaal €800,00,- en een looptijd van maximaal 45 dagen. Dit houdt in dat u tegen voordelige tarieven kunt lenen. Echter, als het krediet niet binnen of op de 45e dag terug gestort is op de rekening van de kredietverstrekker, dan worden er hoge rentes betaald in de vorm van een boete. Dit komt omdat de lening is afgesloten voor een termijn van 45 dagen. Hier dient u aan te voldoen. Als u op tijd uw minilening terug betaald bouwt u kredietwaardigheid op bij de aanbieder en kunt u in de toekomst veel sneller en meer lenen. Zo hoeft u nooit meer zonder geld te zitten wanneer u een klein bedrag wilt lenen. OPGELET! ALS NEDERLANDER KAN JE ALLEEN EEN MINILENING IN NEDERLAND AANVRAGEN. DAT GELDT EVENEENS VOOR BELGEN.

Meer informatie over de Minilening vindt u hier »

(!)De onderstaande leningen op deze pagina zijn niet mogelijk in combinatie met een negatieve BKR registratie. U kan enkel een lening aangaan met negatieve BKR wanneer u een minilening afsluit. In België kan u geen lening afsluiten wanneer u zich op de zwarte lijst, bevindt met slechts één uitzondering. Ook dient u in het bezit te zijn van een loonbrief en ouder te zijn als 21 jaar.

Geld lenen online – Persoonlijke lening aanvragen

Het afsluiten van een lening die bij uw situatie past is is altijd erg persoonlijk en natuurlijk afhankelijk van de aankoop. Aan de hand van het doel waarvoor de lening is kunt u kiezen uit diverse soorten leningen. Zo is het bijvoorbeeld voor de aankoop van grote producten waarbij er eenmalig wordt geïnvesteerd in de aankoop (zoals een auto, keuken, dakkapel e.d.) verstandig om een persoonlijke lening af te sluiten. Zo heeft u de garantie van zekerheid in uw vaste maandlasten, een vaste vooraf afgesproken looptijd van de lening en een vaste rente gedurende de looptijd. Met een persoonlijke lening weet u van te voren dus precies waar u aan toe bent zonder enige tussentijdse wijzigingen in de voorwaarden en afspraken. Vraag Gratis én vrijblijvend meerdere offertes aan voor een overzicht van uw mogelijkheden! Meer informatie over de Persoonlijke lening vindt u hier »

Geld lenen online – Doorlopend krediet aanvragen

Het doorlopend krediet is een zeer flexibele vorm van geld lenen online waarbij u een vooraf afgesproken bedrag en betalingstermijnen vastlegt bij de betreffende kredietverstrekker. U bepaalt dus zelf wat u maandelijks aflost. Zie het doorlopende krediet als een soort buffer die u achter de hand heeft. U hoeft op deze manier dus nooit zonder geld te zitten. Anders dan bij de persoonlijke lening zijn de rente percentages variabel. Deze kunnen gedurende de looptijd van de lening dus regelmatig wijzigen. Met het doorlopend krediet heeft u dus altijd extra geld achter de hand en betaald u alleen rente over het bedrag dat u heeft opgenomen. Vraag Gratis meerdere offertes aan! Meer informatie over het Doorlopend krediet vindt u hier »

Creditcard aanvragen

De Creditcard is een ideaal betaalmiddel als u het gemak van gebruiksvriendelijk betalen wilt ervaren, daarnaast biedt de Creditcard veiligheid in online betalingen doen. Ook wordt de Creditcard een steeds meer gebruikte vorm van betalen in het buitenland als men op vakantie gaat. U hoeft geen geld meer mee te nemen of in te wisselen in de betreffende buitenlandse valuta. Met de Creditcard betaald u overal en altijd op een snelle en veilige manier. Daarnaast zijn uw aankopen veelal verzekerd als u deze betaling via uw creditcard doet. Meer informatie over de Creditcard vindt u hier »

Geld lenen in België

Lenengeld.eu is een Europese extentie en is dus ook bekend met de lening markt in België. Ook daar weten wij de kredietverstrekkers voor u te selecteren. Ook voor Nederlanders is het in sommige gevallen mogelijk en misschien wel gunstig om een lening af te sluiten in België. Omdat België niet met het BKR werkt kan het mogelijk zijn dat u met een negatieve BKR registratie daar wel in aanmerking komt voor een lening. Informeer naar de voorwaarden bij de door u gekozen kredietverstrekker en laat u adviseren bij het maken van uw keuze. Als Nederlander geld lenen online in België geeft geen garantie voor de mogelijkheden, wij adviseren om als Nederlander een lening aan te vragen bij een van de genoemde aanbieders op de website. Vraag online gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Meer informatie over Geld lenen in België vindt u hier »

Geld lenen online – Hypotheek aanvragen

Hypotheken365.nl biedt de goedkope hypotheekafsluiting in Nederland. Voor slechts 999 euro kan u hier ONLINE een hypotheek afsluiten. Op deze wijze kunnen de afsluitkosten van de hypotheek onderdrukt worden. Hypotheken365.nl bieden een compleet hypotheekadvies.”Met 15 jaar ervaring is Hypotheken 365 een uitstekende en vertrouwde partij om uw hypotheek te regelen”. Meer informatie over Hypotheken vindt u hier »

Kredieten

Lenengeld.eu geeft nog steeds naar alle tevredenheid van de consumenten de tips over veilig online geld lenen. Ook voor de leningen in België kunt u terecht op deze website. Lenengeld.eu is een zeer breed en informatieve website die alle onderwerpen behandelt met betrekking tot geldzaken en veilig een online lening afsluiten. De aanbieders op deze website zijn uitsluitend betrouwbare partners waarbij u veiling, gerust en vertrouwd online geld kunt lenen. Vragen omtrent specifieke diensten dient u aan de desbetreffende kredietverstrekker te vragen. Zelf geven wij geen persoonlijk advies over financiële diensten.

verschillende leningen vergelijken

Als het gaat om veilig een online lening wilt u natuurlijk de beste keus. Niet alleen voordelig lenen, ook de service en betrouwbaarheid van een kredietverstrekker is buitengewoon belangrijk. Het is fijn om te weten dat u in goede handen bent gedurende de looptijd van de lening. Deze sluit u namelijk voor bepaalde periode af. In deze periode wilt u zich natuurlijk wel veiling voelen.

Daarnaast is het fijn als u niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor de rente, service of dienstverlening. Dit zijn zaken waar bij de grote banken in veel gevallen nog wel extra kosten voor een lening in rekening gebracht worden. Online lenen is in 90% van de gevallen voordeliger maar net zo veilig als een krediet bij uw bank.

Soorten leningen voor verschillende doelen

Er zijn verschillende soorten leningen voor verschillende doeleinden. Hoe kiest u de lening die past bij de aankoop die u wilt doen? Om dit te bepalen is het verstandig dat u van te voren weet waar u het geld voor wilt lenen en de gewenste looptijd van de lening. Wanneer het belangrijk is dat u het geleende bedrag snel ontvangt, dient u een lening zonder BKR toetsing aan te gaan. Dit is enkel mogelijk wanneer u kleine bedragen wilt lenen van €100 tot €1000.

Bovendien kunt u het geld lenen online vergelijken door goed naar de rente te kijken. Dit is een belangrijk element van de geldlening, waarmee u ervoor kunt zorgen dat u niet teveel betaalt. Een verschil van 7% rente ten opzichte van 7,5% rente lijkt misschien niet zo spectaculair, maar dit zorgt er op een bedrag van €10.000 zomaar voor dat u enkele tientjes per jaar kunt besparen. Het is wat dat betreft de moeite waard om het lenen te vergelijken. U zorgt daarmee voor een scherpe rente per jaar, bij een van de geldverstrekkers die u daar natuurlijk heel graag mee van dienst is.

Flitskrediet en minilening

Een flitskrediet of minilening, zijn leningen waarbij je het geld snel in handen hebt. Enkel door middel van een SMS kan je het geld binnen de 24 uur op de rekening hebben staan? Hoe is dat mogelijk? Er wordt geen BKR check uitgevoerd. Eveneens leent u niet meer dan 1000 euro die u reeds volgende maand dient terug te betalen. Het is dus logisch dat de kredietverstrekker wel enige voorwaarden gaat stellen voordat zij u dat geld gaan uitlenen. Daarbij betaalt u zeer weinig kosten op dit soort leningen, hoewel dat in 2012 nog anders was.

Eerst alle leningen vergelijken!

U kunt daarnaast het geld lenen vergelijken door goed te kijken naar de looptijd die u aangaat. Bent u van plan om €10.000 te lenen? Houd er dan rekening mee dat de totale kosten voor het krediet lager uitvallen wanneer u het geld 4 jaar leent, dan wanneer u dat 5 jaar doet. Op het moment dat u de looptijd langer kiest zal het bedrag per maand lager uitvallen (vanwege de lagere aflossingen), maar kunnen de kosten op termijn juist hoger uitvallen (u betaalt langer rente). U kunt het krediet vergelijken door een berekening van de totale kosten te maken. Het online geld lenen vergelijken hoeft u maar een paar minuten van uw tijd te kosten, terwijl het u aan de andere kant veel geld op kan leveren! Of heel veel besparen, net hoe u het ziet.

leningen vergelijken
leningen vergelijken

Bovendien zorgt u ervoor dat u goed op de hoogte bent van de kosten waar u mee te maken krijgt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is deze duidelijkheid die er bij velen toe heeft geleid dat zij de kosten van hun krediet hebben kunnen drukken. Wat dat betreft kunt u online kredieten vergelijken, om de kosten goed in de hand te kunnen houden en daarbij te zien wat uw mogelijkheden zijn bij veilig online geld lenen.

Krediet aanvragen doet u bij erkende aanbieders

In de bovenstaande tabel zag u een aantal door ons gekozen kredietverstrekkers. Zij kunnen voor u een voordelige lening verzrogen. Aan de hand van klantervaringen, beoordelingen, service en dienstverlening hebben wij een overzicht gemaakt. Ook hebben wij het simpel gehouden door een top 5 kredietverstrekkers aan u te tonen, hierdoor bent u verzekerd dat u zelf een goede keuze kan maken zonder dat u het gevoel heeft van ”te veel keus”.

Hoe zit het als u een vraag hebt over geld lenen online? Hoe werkt het als u een vraag of probleem heeft over een termijn of aflossing, wordt u daarmee te woord gestaan door de lening aanbieder? Kunt u er vanuit gaan dat u als klant met respect en als waardevol behandeld wordt? Dit zijn enkele vragen waar u zeker een antwoord op moet hebben als u een lening gaat afsluiten. Vraag raad bij de betrokken adviesverleners. Wijzelf kunnen geen persoonlijk advies verlenen over de betrokken kredietverstrekkers. Alle info die op deze website vermeld staat, kan u zelf ook bekomen bij de kredietverstrekkers die op deze site vermeld worden, op andere sites of kan u maken door zelf een vergelijking op te stellen. Wij proberen alleen het werk uit handen te nemen door u informatie te bundelen en deze op de website van Lenengeld.eu te plaatsen.

Hoe kan ik mijn lening berekenen?

Hoeveel u kunt lenen hangt af van meerdere factoren. Zo is de hoogte van uw inkomen belangrijk als u het leenbedrag laat uitrekenen door uw bank of bij een intermediair. Ook uw woonsituatie en financiële situatie spelen een grote rol bij het uiteindelijke leenbedrag. Hoe hoger uw kosten financieel en vaste lasten zijn, hoe lager het maximale leenbedrag zal uiteindelijk weer zal worden.

Vraag meerdere gratis offertes aan bij verschillende kredietverstrekkers en laat uw maximale leen bedrag berekenen, zo krijgt u een beter beeld en overzicht van uw lening mogelijkheden.

Geld lenen onlineElke bank of kredietverstrekker is verplicht om een deel ”levensonderhoud” voor u mee te berekenen. Ook de AFM houd heel streng in de gaten dat een bank of kredietverstrekker ervoor zorgt dat de consument niet in de financiële problemen komt door tot over de oren in de schulden te gaan zitten. Het is verstandig om al de informatie omtrent uw kosten te verzamelen om bij de aanvraag van een lening precies te kunnen doorgeven welke vaste lasten u hebt en hoeveel ruimte er maandelijks overblijft voor uw levensonderhoud. U kunt ook een klein bedrag lenen. Wilt u geld lenen online met bkr dan hoeft u helemaal niets te doen. Als u gaat lenen geeft uw geldverstrekker dit door aan het bureau krediet registratie.

De aanbevolen kredietverstrekkers op www.lenengeld.eu zijn uitsluitend betrouwbare aanbieders en aangesloten bij Financiële instanties. Denkt u toch slachtoffer te zijn van fraude of het vermoeden dat er praktijken plaatsvinden waarbij enige vorm van fraude wordt geconstateerd? Dan kunt u contact opnemen met Meldpunt Financiële Markten ( AFM/FSMA ). Het Meldpunt voor fraude is te bereiken op 0900 – 5400 540 ( €0,5 cent p/m).