Geld besparen voor de toekomst

Veel Nederlanders hebben het tegenwoordig aardig moeilijk om maandelijks wat financiele ruimte over te houden, daarnaast willen we toch allemaal graag leuke dingen doen, of een keer in de zoveel tijd lekker shoppen. Misschien wil je wel op vakantie, een nieuwe auto of een laptop!

Bij dergelijke uitgaves kijkt men eerst naar de spaarrekening. Het budget is er wel, maar het is een flinke hap,


toch maar niet.. Dat is zonde. Het komt dan ook regelmatig voor dat men aanspraak maakt op een lening om deze uitgaves te kunnen veroorloven. Dit terwijl de gemiddelde Nederlander maandelijks best een hoop geld meer zou kunnen over houden. Heeft u een duidelijk overzicht van al uw uitgaves? Weet u precies wat er maandelijks binnenkomt en weer uit gaat? De gemiddelde Nederlander denkt hier wel een idee over te hebben, maar zeker weten doen ze niet.

 

Jaarlijks geld besparen? Minimaal 1000 euro!

Tijdschrift abonnementen, kranten abonnementen, besparen op energie zuinige producten, de droger of vaatwasser 1 of 2 keer in de week niet aanzetten. Er zijn wel 1001 en 1 dingen in ieders huishouden waar maandelijks op bespaart kan worden. En dan hebben we het niet over een paar tientjes, want voor een paar tientjes, daar levert de gemiddelde Nederlander hun luxe niet voor in. Ze willen wel geld besparen, maar liever weinig of helemaal niets inleveren!

Nee, hier hebben we het wel over minimaal duizend euro besparen, zonder echt luxe of comfort te hoeven inleveren. Dit e-book is momenteel het gesprek van de dag in financieel Nederland. Het is bewezen dat veel mensen eigenlijk alleen ‘in het nu’ leven, zonder na te denken over hun financiele toekomst. En we weten momenteel allemaal wel hoe de financiele toekomst van Nederland eruit gaat zien. Voor de gemiddelde Nederlander, niet best. Minimaal duizend euro besparen op jaarbasis en op sparen tegen een redelijke rente en dat uitrekenen voor 10 of 20 jaar. Is toch een hele mooie extra aanvulling op uw pensioen. In dit veel besproken e-book  komen o.a de volgende onderwerpen aan bod over geld besparen. Leer hoe u:

  • Voor veel minder geld boodschappen doet, zonder aan comfort in te leveren
  • U niet meer laat tillen door je energiemaatschappij
  • Goedkoop aan leuke (merk)kleding komt
  • U voor de helft van het geld uitstekend verzekert
  • Op vakantie gaat en met een volle portemonnee thuiskomt
  • De overheid laat meebetalen aan uw leven
  • Elke maand tientjes uitspaart op autokosten
  • Aan spullen komt zonder ervoor te betalen (100% legaal)
  • Luxegoederen op het juiste moment, met korting, koopt
  • Inkopen doet voor een fractie van het geld

Geld besparen zonder iets te hoeven inleveren

Lijken deze zaken te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Sterker nog, dit e-book heeft vele Nederlanders al geholpen naar een financieel aantrekkelijkere toekomst. Daarnaast leert u niet alleen veel geld over houden, u leert ook nog eens beter inzicht


te krijgen in geldzaken. Meer leren over Sparen en Besparen.

Het is niet alleen ontzettend leuk om veel geld over te houden, het wordt een verslaving! En er is niets mis met deze verslaving, helemaal niet in de huidige economische en vooral onzekere tijden.

Wilt u meer weten over dit fantastische, geld besparende en super verslavende e-book?

Geld besparen
Getagd op: