Ben je minimum 21 jaar, je hebt een baan of heb je minimum 900 euro inkomsten? Dan kan je bij Caspher een minilening aanvragen met een minimumbedrag van 50 euro tot 1000 euro. U wordt snel en zonder gedoe verder geholpen. De service is glashelder, persoonlijk en gebruiksvriendelijk. Caspher is in Europa dan ook de eerste en enigste minikredietverstrekker met een bankvergunning.

Diensten van Caspher

Een minilening of minikrediet kan je bij Caspher aanvragen wanneer je tijdelijk krap bij kas zit. Je hebt bijvoorbeeld deze maand een iets hogere uitgave wegens een geboorte, verjaardag, een dringende reparatie, een vakantie enz. Je zit dus met (onverwachte) uitgaven die je de maand er op makkelijk kan opvangen. Je dient een minilening te vergelijken met een voorschot op je salaris.

Verantwoord lenen

Een minikrediet kan uitkomst bieden als u in een korte periode nood heeft aan wat extra geld. Het is wel zeer belangrijk uzelf af te vragen of de lening past binnen uw budget. U dient dus uzelf de vraag te stellen of u het geleende bedrag binnen de


15 of 30 dagen kan terug betalen. U moet zich realiseren dat er extra kosten bijgerekend worden indien u het geleende bedrag niet tijdig kan terugbetalen.

Kan u niet tijdig terugbetalen, krijgt u een eerste aanmaning met een betalingstermijn van 14 dagen. Hoe hoeft hiervoor nog geen kosten te betalen.  Komt er een tweede aanmaning, dient u 25 euro bijkomende kosten te betalen. Bij een derde aanmaning komt er nog eens 15 euro bij.

U begrijpt als snel dat u uw budgetten in het oog moet houden en niet meer lenen dan nodig is en of u het geleende bedrag daadwerkelijk kan terugbetalen.

Lenen met BKR codering

Bij Caspher kan je een minilening aangaan met BKR notering. Hoe komt dat nu? Dat is enkel mogelijk indien je een bedrag leent onder de 1000 euro. Hiervoor moet de BKR in principe niet nagekeken worden. Opgelet met zware overtredingen. Daar bestaat wel een kans dat je geweigerd wordt.  Vraag hieronder snel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Binnen de 24 uur ontvangt u een antwoord.

Leen- en kostenoverzicht Caspher

Leenbedrag Looptijd Terugbetalen JKP* Rente

€ 100

15 dagen

€ 100,58

15%

€ 0,58

€ 100

30 dagen

€ 101,17

15%

€ 1,17

€ 200

15 dagen

€ 201,17

15%

€ 1,17

€ 200

30 dagen

€ 202,33

15%

€ 2,33

€ 300

30 dagen

€ 303,50

15%

€ 3,50

€ 400

30 dagen

€ 404,67

15%

€ 4,67

€ 500

30 dagen

€ 505,83

15%

€ 5,83

€ 600

30 dagen

€ 607,00

15%

€ 7,00

Opgelet! Cijfers en rentevoeten kunnen veranderen in de loop der tijd. Kijk even op de website voor accurate gegevens.

Beoordeling Caspher

86% van de klanten van Casper heeft al minstens 3 maal een minikrediet bij hun afgesloten wat wijst op goed verstrouwen.  94% van alle klanten zijn zeer tevreden of Caspher. De meest gekozen lening is 200 euro voor 30 dagen.

Aanvragen Minilening

Wanneer u voor de eerste keer een minikrediet aanvraagt, moet dit altijd via de website gebeuren. Met behulp van de slider kies je het gewenste bedrag en de looptijd van het geleende bedrag met name 15 of 30 dagen. Kies voor minilening en vul het aanvraagformulier correct in. Vergeet niet akkoord te gaan met de voorwaarden.

U kunt tijdens de aanvraag ook kiezen voor extra opties: service bundel of losse opties. Nadat uw minilening aanvraag goed is binnengekomen, dient u uw klanten account te activeren. Vervolgens worden de nodige documenten opgesteld en naar u toegestuurd. Als wij de documenten opnieuw ontvangen hebben is uw aanvraag afgerond. U wordt op de hoogte gehouden via SMS of email. Via onderstaande link wordt je doorgeschakeld naar de website van Caspher.nl.


Aanvraag Minilening via SMS

Indien u van deze dienst wil gebruik maken, dient u al klant van Caspher te zijn. Bent u nog geen lid, vul dan de aanvraag in via onderstaand onderstaande knop.

Heeft u zich al ingeschreven, dan kan u de aanvraag makkelijk via SMS maken:

Kiest u bij uw mini lening de comfort bundel Gemak, dan stuurt u: 

GEMAK+ bedrag + looptijd (15 of 30 dagen) + akkoord naar 7272

Kiest u bij uw mini lening de super bundel Snel, dan stuurt u: 
SNEL + bedrag + looptijd (15 of 30 dagen) + akkoord naar 7272

Wilt u bijvoorbeeld een mini lening aanvragen van € 200 voor 
30 dagen met de aanvullende super bundel Snel, dan stuurt u: “SNEL + 200 + 30 + AKKOORD” naar 7272. U gaat dan direct akkoord met de voorwaarden van Cashper.

Voor het SMS bericht betaald u de standaard kosten van uw provider. Het is natuurlijk ook mogelijk een vervolgaanvraag via internet te versturen.

Voorwaarden Minilening

Voor het aanvragen van een minilening zijn er enkele voorwaarden waaraan u moet voldoen. U komt NIET in aanmerking voor de minilening wanneer:

  • U niet woonachtig bent in Nederland
  • U bent jonger dan 21 jaar of ouder dan 70 jaar
  • Uw Netto loon is minder dan € 1000,- (excl. studiefinanciering)
  • U ontvangt uitkering
  • U bent een Uitzendkracht en werkt via interim
  • U bent zelfstandige (ZZP/freelance e.d.)

Start Minilening

De minilening zal van start gaan op het moment dat u een SMS ontvangt waarin bevestigd wordt dat de aanvraag goedgekeurd is en de lening effectief gestort wordt.

U kan een nieuwe minilening aanvragen op het moment dat u de eerste lening terugbetaald heeft. Dat kan onmiddellijk zijn of later.

Disclaimer Caspher.nl
Algemene voorwaarden Krediet Caspher.nl
Algemene voorwaarden aanvullende diensten
Gevolgen laattijdig betalen Caspher.nl

De gevolgen van niet tijdige betaling
Bij het niet tijdige betaling wordt er een eerste aanmaning verstuurd met een betalingstermijn van 14 dagen. Op dit moment rekent Cashper.nl hier nog geen kosten voor aan. Wanneer de uitbetaling nog steeds uitblijft, wordt er een tweede aanmaning verstuurd met een betalingstermijn van 10 dagen. Indien u als klant vrijwillig gebruik heeft gemaakt van betaalde Aanvullende Diensten, brengen wij voor de 2e aanmaning €25,- in rekening en voor de 3e aanmaning €15,-. Op het moment van de ingang vervaldag van de overeengekomen betaaldatum bent u steeds vertragingsrente verschuldigd, gelijk aan de dan geldende wettelijke rente, verschuldigd over het onbetaald gebleven bedrag tot aan de dag der algehele voldoening. De Minilening wordt niet automatisch door Caspher verlengd. U bent eerst verplicht om de openstaande minilening terug te betalen. Cashper is bevoegd het Kredietinformatiebureau te informeren over de betalingsachterstand.Hierbij kunnen bij wanbetalingen extra incassokosten volgen.

Contactgegevens Caspher.nl:
Spoorhaven 96
2651 AV Berkel en Rodenrijs
Cashper is een label van Novum Bank Ltd, gevestigd in Malta: registratienummer: C46997 | BTW-nummer: MT19740130

Caspher: Kredietverstrekker bij uitstek voor minileningen
Getagd op: