5000 euro lenen

Veel kredietverstrekkers verstrekken pas een lening vanaf 5000 euro. Het is dan ook uiteraard mogelijk om 5000 euro te lenen, maar kan dit ook op een snelle en verantwoorde manier? Wij hebben het voor u uitgezocht. Hierbij komen wij tot de constatatie dat KredietSpotter uit ons assortiment van kredietverstrekkers, het best beoordeeld is indien u 5000 euro en meer wil lenen. Het wordt de laatste jaren steeds moeilijker om een lening af te sluiten. Als u een negatieve BKR-codering heeft, kan dit zelfs bijna onmogelijk zijn. Gelukkig bestaan er heel wat alternatieven om alsnog 5000 euro te kunnen

Ergens is het wel logisch dat de banken steeds moeilijker doen over het uitlenen van geld. Er komen steeds meer mensen werkloos thuis te zitten, maar het aantal leningen blijft hetzelfde. Dat betekent dat veel van deze mensen de lening nog helemaal niet af kunnen betalen. Een bank wilt graag de zekerheid hebben dat zij hun geld geheel terugkrijgen.

5000 euro lenen – lenen met onderpand

Bent u bang dat de kredietverstrekkers u geen lening willen bieden? Probeer dan een lening af te sluiten met een onderpand. Dit kan bijvoorbeeld uw huis of auto zijn. Als u uw lening niet afbetaalt, kunnen deze dingen in beslag worden genomen door de bank. Hierdoor hebben zij meer garantie dat het geleende geld terug wordt gegeven. 5000 euro lenen met een onderpand gaat dan ook altijd veel sneller. De kredietverstrekkers zullen dan hooguit nog een keer kijken of u kredietwaardig bent.

5000 euro lenen – zonder BKR toetsing

Met een negatieve BKR codering is het heel moeilijk om ook maar iets te lenen, laat staan 5000 euro. Er zijn echter banken die niet vragen om uw BKR, zij zullen u dan ook sneller een lening schenken. Let wel op: het kan voorkomen dat deze banken torenhoge rentes hanteren ter compensatie. Hierdoor kunnen de kosten wel heel erg hoog uitvallen! Dat is natuurlijk ronduit zonde, dus lees altijd goed de voorwaarden door voordat u met een kredietverstrekker in zee gaat.

Persoonlijke lening, doorlopende lening of autolening

Deze kredietverstrekkers starten van 500 tot 2500 euro als minimumbedrag. Voorwaarden van lening aanvraag. U komt niet in aanmerking voor een lening aanvraag wanneer:

  • u geen BKR-codering heeft
  • het een zakelijke aanvraag betreft
  • u uitkeringsgerechtigden bent met een uitkeringen WW/ABW/WWB.
  • u een inkomen heeft uit studiefinanciering
  • uw inkomen lager is dan € 1.500,00
  • u jonger bent dan 18 en ouder dan 64 jaar.
De Leningmakelaar
€100.000 / Maximaal
8.5 klantenbeoordeling
30 leningen vergelijken
minimale voorwaarden
Vanaf 1000 euro!
Kredietspotter
€75.000 / Maximaal
8.3 klantenbeoordeling
Boetevrij aflossen
Online berekenen
 

5000 euro lenen in België

Voor België gelden er andere voorwaarden. Zo mag u niet op de zwarte lijst staan en een loonbief in de hand hebben. Hieronder vindt u een vergelijking van de voordelige rentes in België.

min.max.rente
Cofidis.be2500 euro 50.000 euro3,99%Persoonlijke lening offerte
Santander BE2500 euro50.000 euro5,5% tot 12%Persoonlijke lening offerte
Eurasca1251 euro99.000 euro3,99% tot 9,99%Persoonlijke kening offerte

5000 euro lenen
Getagd op: