Even snel 500 euro lenen?

500 euro lenen is mogelijk met een minilening. Ook wel minilening, flitslening of minikrediet genoemd. Deze relatief kleine leningen worden tegen een vrij korte periode verstrekt. Dit is over het algemeen tot 30 dagen waarin het geleende bedrag terug betaald moet worden. Dit soort kleine leningen kunt u eigenlijk zien als een klein voorschot op uw salaris. U heeft even snel 500 euro nodig en betaald dit terug zodra uw salaris gestort is. Een minilening is een lening die steeds meer wordt gebruikt door Nederlanders. Snelle keuring en snel geregeld!

500 euro lenen weer aantrekkelijk!

Sinds kort is Ferratum.nl weer terug in Nederland en dat maakt 500 euro lenen weer een stuk aantrekkelijker. Waar u bij de andere aanbieder vaak servicekosten betaald voor een kleine lening, krijgt u bij een Minilening gewoon weer een minimale rente over de lening.

Voor een overzichtelijk beeld van de rentepercentages over 500 euro hebben we hieronder een overzicht die duidelijk maakt voor welke kosten u komt te staan. De rente percentages die u betaald over 500 euro liggen wel hoger als de normale rente die u zou betalen over de persoonlijke lening of het doorlopend krediet, maar doordat de maximale lening 30 dagen is betaald u over €500,- slechts €8,63 rente. Als er een moment komt dat u dringend 500 euro wilt lenen, dan zijn deze kosten te overzien. Geld lenen kost altijd geld, u kunt het uiteraard wel maximaal beperken.

Is 500 euro lenen eigenlijk wel verstandig?

Of het verstandig is om € 500 te lenen is geheel aan u. Kunt u de 500 euro binnen 30 dagen terug betalen? Dan is het geen probleem om gebruik te maken van de service van lenengeld.eu. Het is juist hartstikke fijn dat er bedrijven zijn die het mogelijk maken om kleine lening te verstrekken aan consumenten die dit even snel nodig hebben. Bent u er niet zeker van dat u de € 500 euro binnen de maximale looptijd van 30 dagen kunt terug betalen? dan raden wij het af om gebruik te maken van een minilening. De rente die na de 30 dagen wordt verrekend over de € 500 euro maakt de lening een stuk minder aantrekkelijk. Betaal de lening dus altijd netjes op tijd terug en voorkom onnodige extra kosten over de lening.

Minikrediet

NEDERLAND

Ferratum
€800.00 / Maximaal
7.5 klantenbeoordeling
Online lening aanvragen
Voorwaarden:
- U bent van Nederland
boven 21 jaar en onder 69 jaar
- Netto loon boven € 1000,- (excl. studiefinanciering)
- Geen uitkeringsgerechtigde
- Geen Uitzendkrachten
- Geen Zelfstandigen (ZZP/freelance e.d.)
Saldodipje
€1500.00 / Maximaal
7.5 klantenbeoordeling
Online lening aanvragen
Voorwaarden:
Vrijblijvend en gratis aanvragen
- U bent van Nederland
- boven 21 jaar en onder 76 jaar
- Netto loon boven € 1000,- (excl. studiefinanciering)
- Geen: uitzendbureau fase A, student, ZZP, Wajong of WWB
 

BELGIE

min.max.rente
Hello Bank
Lening digitale aparaten
500 euro25002,40%Klein bedrag lenen
Creditcourt
Minilening
1251 euro50009,99%Klein bedrag lenen

Voorwaarden Minilening

Voor het aanvragen van een minilening in Nederland zijn er enkele voorwaarden waaraan u moet voldoen. U komt NIET in aanmerking voor de minilening wanneer:

U niet woonachtig bent in Nederland,
U bent jonger dan 21 jaar of ouder dan 65 jaar,
Uw Netto loon is minder dan € 1000,- (excl. studiefinanciering),
U ontvangt uitkering,
U bent een Uitzendkracht en werkt via interim,
U bent zelfstandige (ZZP/freelance e.d.)

Voor minikredieten in België liggen de eisen iets minder hoog. Wel moet u een loonbrief kunnen voorleggen en een leeftijd hebben boven de 21 jaar.

 

500 euro lenen
Getagd op: